Hvorfor

Hvorfor byder vi ind...

Virksomheden er startet på initiativ i 1975 af Svend Bjergegaard & Viggo Ottesen, der begge havde interesse for entreprenør og anlægsbranchen. De startede på tomands hånd, først og fremmest af interesse, men naturligvis også efter behovet for, at skabe et levebrød og dermed skabe grobund for en virksomhed.

Dette blev startskuddet til en virksomhed, der gennem tiden har skabt og udført konstruktive og fremadrettede løsninger, med et højt serviceniveau og ikke mindst kvalitetsbevidste projekt og opgaveløsninger.

Virksomheden er anerkendt for dens ekspertise og høje kvalitets og serviceniveau.

Dette har vi både i den nuværende, men også i den kommende generation, tænkt os at videreføre.

Hos Bjergegaard & Ottesen ved vi, at intet kommer af intet, at vi som et led i vores dynamiske organisation, kan og skal gøre en forskel i det samfund som vi gennem vores projekt og opgaveløsninger, er en stor del af.

Den lille forskel er en stor forskel i det kvalitetsbevidste arbejde, men også for samfundet.
Vi støtter derfor forskellige velgørende formål, hvor vi mener, at den lille forskel, kan gøre en stor forskel.

  • Familier med kræftramte børn
  • Muskelsvindsfonden
  • Dansk Handicap Idræt
  • Spastikeren
  • AGF Talentfodbold

Vi arbejder udelukkende under konkurrencemæssige vilkår og er meget bevidste om den dynamiske cyklus, virksomhedens eksistensgrundlag, er baseret på. Vi forholder os til og arbejder ud fra vores vision.

Visionen for virksomheden er kontinuerligt, at skabe og udføre konstruktive, kvalitetsbevidste projekt og opgaveløsninger, gennem en positiv, søgende og dynamisk proces mellem kunde og virksomhed, hvor hovedelementerne er kompetence, viden, sikkerhed, økonomi, overskud, stabilitet og ikke mindst kvalitet.

HVORFORvælge Bjergegaard & Ottesen aps til Jeres næste projekt og opgave løsning?
Fordi det er et bevidst valg, at skabe et dynamisk kvalitetsbevidst projekt…

Bjergegaard & Ottesen aps... DERFOR!